'Schreuder miste beleving en betrokkenheid bij Blind tijdens zijn invalbeurten'

door NielsOpdam 432

Bron de Volkskrant

'Schreuder miste beleving en betrokkenheid bij Blind tijdens zijn invalbeurten'

door NielsOpdam 432

Bron de Volkskrant

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder miste beleving en betrokkenheid bij Daley Blind tijdens zijn invalbeurten. Mede hierdoor ontstond er een strijd tussen de trainer en een clubicoon. Dat schrijft de Volkskrant woensdagavond.

Volgens het medium botste Schreuder stevig met de 99-voudig international van het Nederlands elftal. Het gevolg daarvan is de contractontbinding van Blind, die dinsdag bekend werd gemaakt. 'Wat is er gebeurd? Schreuder zette Daley Blind, die in maart 33 jaar wordt, kort voor de winterstop op de bank. Er volgden drie gesprekken, maar die zorgden vooral voor verwijdering en verdere afdaling van Blind in de pikorde', schrijft de Volkskrant.

Het medium schrijft dat Blind zichzelf goed genoeg vindt voor een vaste basisplek in het eerste elftal van Ajax, maar daar dacht de trainer van de Amsterdammers anders over. 'Schreuder vindt hem in defensief en fysiek opzicht te kwetsbaar worden om altijd op te stellen. De trainer miste daarna beleving en betrokkenheid bij Blind tijdens zijn invalbeurten. Het werd een kwestie van: hij eruit of ik.'

'Schreuder wint dus deze slag. Maar de trainer verloor een hoop krediet bij de achterban'

'Schreuder wint dus deze slag. Maar de trainer verloor een hoop krediet bij de achterban', vervolgt de Volkskrant het verhaal. 'Voor zover dat nog kan trouwens, want na de belabberde eerste seizoenshelft van Ajax was daar al weinig van over.' De Ajax-fans roepen op sociale media namelijk veel op tot het ontslag van de oefenmeester.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.