Rondom Ajax: Schuurs duikt op in politiehesje en loopt mee met wijkagent

door Jesse ter Haar 502

Bron AS

Rondom Ajax: Schuurs duikt op in politiehesje en loopt mee met wijkagent

door Jesse ter Haar 502

Bron AS

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Schuurs duikt op in politiehesje

Ajax bereidt zich voor op het nieuwe seizoen, maar dat betekent niet dat er geen tijd is voor ontspanning. Buiten de trainingen om duikt verdediger Perr Schuurs op in een politiehesje. Hij is omringd door politieagenten, maar zij blijken gelukkig enkel geïnteresseerd in de voetballer Schuurs. De Ajacied poseert in een hesje van de politie, terwijl de manschappen van de Politie Westelijke Mijnstreek met hem en een gesigneerd op de foto gaan. Wat blijkt? Schuurs liep een dag mee met een wijkagent.

Gravenberch ondergaat met opvallend masker tests tijdens eerste dag bij Bayern München

Ryan Gravenberch beleeft zijn eerste officiële weekend als speler van Bayern München. Maandag beginnen de trainingen van Julian Nagelsmann, maar een dag eerder ondergaat de oud-Ajacied tests. Zo draagt hij op de loopband een bijzonder en opvallend masker, welke is bedoeld voor een zogeheten lactaattest - een test waarbij de intensiteit van een training wordt gemeten. 'First day at the office', schrijft Gravenberch op zijn Twitterkanaal, waarop hij een foto met een lach van oor tot oor post.

Ünüvar nodigt supporter uit op het trainingsveld voor een omhaal

Het is de droom van iedere Ajax-supporter: voetballen met je favoriete spelers. Tijdens de open training van vrijdag nodigde Naci Ünüvar een fan uit om het veld op te komen. De supporter kreeg de kans om één keer een omhaal te doen op de training. Zie hieronder het filmpje voor het resultaat!

Open training Ajax live te volgen via YouTube

Ajax organiseert vrijdag een open training voor zijn supporters. Deze training wordt gehouden op het complex van Quick'20. De training is ook op YouTube te volgen en wel via de volgende link. De training begint om 10.30 uur. Na de training staat trainer Alfred Schreuder de pers te woord tijdens een persconferentie.

Ajax komt met magnifieke video vol hoogtepunt van Mazraoui

Noussair Mazraoui is alweer even geen Ajacied meer, maar Ajax komt op donderdag met een fraaie video vol hoogtepunten van de rechtsback in dienst van Ajax. Wedstrijdspanning, doelpunten en uitzinnige vreugde, het komt allemaal in beeld. Inmiddels maakte Mazraoui de overstap naar Bayern München, waar hij op jacht gaat naar speeltijd in de Bundesliga.

Ajacieden nemen na afloop van Ajax - SV Meppen tijd voor fans

De Ajacieden hebben na afloop van de oefenwedstrijd Ajax - SV Meppen de tijd genomen voor de aanwezige fans, zo is te zien op beelden die Ajax deelt op Twitter. Spelers gaan op de foto, delen handtekeningen uit en spreken met de supporters. Dit alles gebeurt na afloop van een 3-0 overwinning op de Duitse opponent, waarbij Sontje Hansen tweemaal trefzeker was en Christian Ramussen eenmaal doel trof.

Oefenduels met SV Meppen en SC Paderborn te zien bij Ziggo

De oefenduels van Ajax met SV Meppen en SC Paderborn zijn te zien bij Ziggo, zo meldt Ajax.nl. Ajax speelt dinsdagavond tegen SV Meppen en dit duel begint om 18.00 uur. Aankomende zaterdag wacht de oefenwedstrijd tegen SC Paderborn. Deze wedstrijd wordt om 13.00 uur afgetrapt.

Ihattaren geen fan van honden

Mohamed Ihattaren is met de selectie van Ajax op trainingskamp in De Lutte en blijkt bij aankomst niet blij te zijn met het feit dat de hond van het hotel losloopt. Op beelden van het YouTubekanaal van Ajax is te zien dat Ihattaren vraagt of de hond vrij rondloopt. Als antwoord krijgt hij van zijn teamgenoten te horen: 'Mo, hij bijt hè!' Hierna doet Sean Klaiber er nog een schepje bovenop: 'pak hem!'

Selectie arriveert in De Lutte voor trainingskamp

De selectie van Ajax onder leiding van trainer Alfred Schreuder is aangekomen in De Lutte voor het jaarlijkse trainingskamp in het oosten van het land, laat Ajax via Twitter weten. In de spelersgroep is, door de afwezigheid van meerder internationals, veel ruimte voor jong talenten om zich te bewijzen. Zo zijn onder meer Jayden Banel, Olivier Aertssen en Tristan Gooijer van de partij.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties