Romano noemt transfer Martínez naar Manchester United een 'here we go'

door Bart Veenstra 120

Bron Fabrizio Romano

Romano noemt transfer Martínez naar Manchester United een 'here we go'

door Bart Veenstra 120

Bron Fabrizio Romano

Laatst geüpdatet

Fabrizio Romano noemt de transfer van Lisandro Martínez naar Manchester United een 'here we go'. De befaamde woorden van de Italiaanse journalist zeggen genoeg: Martínez verkast naar Manchester United en laat Ajax achter zich.

Volgens Romano zijn Manchester United en Ajax akkoord over een transfersom die kan oplopen tot 55 miljoen euro. Eerder liet Mike Verweij, Ajax-watcher van De Telegraaf, weten dat de transfersom mogelijk nog meer dan 55 miljoen euro bedraagt. Binnen afzienbare tijd zal Ajax in een persbericht laten weten hoe hoog de daadwerkelijke transfersom zal zijn.

Martínez tekent bij Manchester United een contract tot medio 2027. De besprekingen van afgelopen woensdag tussen Ajax en de Engelse topclub zouden de doorslag hebben gegeven. Daarnaast speelt Erik ten Hag, sinds kort de manager van Manchester United, een belangrijke rol in de transfer. Martínez stond ook in de belangstelling van Arsenal, maar wees die club af. Dit zou mede zijn vanwege het feit dat hij wederom in zee wil met Ten Hag.ero

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties