'Pasveer keert terug in basiself Ajax, Antony maakt ook zijn rentree'

door Terrence Riepma 36

Bron Algemeen Dagblad

'Pasveer keert terug in basiself Ajax, Antony maakt ook zijn rentree'

door Terrence Riepma 36

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Remko Pasveer zal volgens het Algemeen Dagblad zijn rentree maken in het doel van Ajax wanneer de Amsterdammers het opnemen tegen Sparta Rotterdam. Zondag komt de ploeg van Erik ten Hag in actie op Het Kasteel en de sluitpost, die tegen Besiktas nog op de bank zat, zal mogelijk weer terugkeren in de basis.

Dat gaat dan ten koste van André Onana, die afgelopen woensdag onder de lat stond tegen de Turkse club. De Kameroener maakte tijdens de vijfde groepsfasewedstrijd van de Champions League zijn rentree in het doel van Ajax, maar moet het tegen Sparta waarschijnlijk weer doen met een plek op de bank.

In de verdediging zijn er geen verrassingen te zien, maar wel twee wijzigingen ten opzichte van het duel met Besiktas. Zo beginnen Jurriën Timber en Daley Blind weer vanaf hun gebruikelijke plekken in plaats van Perr Schuurs en Nicolás Tagliafico. Ook keert Edson Álvarez volgens de krant terug in de basis. Davy Klaassen verving de Mexicaan tegen Besiktas door een schorsing.

'Antony keert terug in basiself Ajax'

Ryan Gravenberch en Steven Berghuis behouden hun plek op het middenveld, terwijl Dusan Tadić weer vanaf linksbuiten wordt verwacht. De aanvoerder begon tegen Besiktas nog op de spitspositie, terwijl Mohamed Daramy op links speelde. De Deen zal waarschijnlijk weer op de bank plaats moeten nemen in Rotterdam. Sébastien Haller keert ook terug in de basis en Antony, die er tegen Besiktas niet bij was door 'klachten', maakt waarschijnlijk eveneens zijn rentree. David Neres keert dan terug naar de bank.

Vermoedelijke opstelling Ajax:

Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Berghuis, Gravenberch; Antony, Haller, Tadić.

Profiteer tot en met maandag van flinke Black Friday-kortingen in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties