'Overmars haalt aan Ajax-gelinkte Kindermans naar Royal Antwerp'

door Bart Veenstra 141

Bron Het Laatste Nieuws

'Overmars haalt aan Ajax-gelinkte Kindermans naar Royal Antwerp'

door Bart Veenstra 141

Bron Het Laatste Nieuws

Laatst geüpdatet

Jean Kindermans wordt definitief niet de nieuwe hoofd jeugdopleiding van Ajax. De Belg laat RSC Anderlecht achter zich en gaat aan de slag bij het Royal Antwerp van voormalig Ajax-directeur Marc Overmars, zo meldt onder meer het Belgische Het Laatste Nieuws dinsdag.

Kindermans werd in mei nog gelinkt aan Ajax, dat op zoek is naar een nieuwe hoofd jeugdopleiding. Al snel werd duidelijk dat Kindermans met Royal Antwerp in gesprek was en voor die club gaat hij nu ook daadwerkelijk aan de slag.

Wanneer hij officieel in functie treedt bij Royal Antwerp is nog de vraag. Op dit moment geldt een opzegtermijn tot juni 2024, al is het afwachten of hij die termijn volledig zal volmaken. 'Het is nu aan alle partijen en hun advocaten om een juridische oplossing te vinden', wordt dan ook geschreven in België.'

Ajax neemt de tijd met aanstelling nieuwe hoofd jeugdopleiding

Bij Ajax is men na het aangekondigde vertrek van Saïd Ouaali op zoek naar een nieuwe hoofd jeugdopleiding. De Amsterdamse club zou hiervoor de tijd nemen en zodoende heeft men in de tussentijd Edmond Claus aangesteld als tijdelijke hoofd jeugdopleiding. De Telegraaf schreef eind vorige maand dat Ajax mogelijk een jaar de tijd neemt om een definitieve opvolger voor Ouaali aan te stellen.

Bestel nu het derde shirt van het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.