Oranje O15 wint met ruime cijfers van leeftijdsgenoten van Tsjechië

door Bart Veenstra 0

Bron AS

Oranje O15 wint met ruime cijfers van leeftijdsgenoten van Tsjechië

door Bart Veenstra 0

Bron AS

Oranje O15 heeft dinsdag met overtuigende cijfers weten te winnen van de leeftijdsgenoten van Tsjechië. In Oldebroek wonnen de Nederlandse talenten met 4-1 van de Tsjechen. Drie van de vier goals werden gemaakt door spelers van Ajax, zo valt op te maken uit het wedstrijdverslag van Ons Oranje.

Jivayno Zinhagel wist namens Oranje O15 tweemaal te scoren. Het derde 'Ajax-doelpunt' werd gemaakt door Jeshurun Simeon. Donny van der Lijcke, jeugdspeler van AZ, wist het vierde Nederlandse doelpunt te verzorgen.

Namens Ajax stonden - naast de doelpuntenmakers - verder ook Bianief Peters en Abdellah Ouazane in de basis. Tim de Koning betrad het veld als invaller. Donderdag speelt Oranje O15 opnieuw tegen de leeftijdsgenoten van Tsjechië. Ook dit keer wordt er gevoetbald in Oldebroek.

Futures Oranje O16

De Futures Oranje O16 speelde dinsdag in en tegen België. Deze wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel. Namens Ajax behoorden Amin Bouchouari, Finn Mulder, Luka Viellevoye en Pharell Nash tot de selectie van deze Futures Oranje O16.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.