Noppert op de hoogte van interesse Ajax: 'Ik weet dat ik op een lijst sta'

door Cristian de Jong 54

Bron De Telegraaf

Noppert op de hoogte van interesse Ajax: 'Ik weet dat ik op een lijst sta'

door Cristian de Jong 54

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Andries Noppert is op de hoogte van de interesse van Ajax. De Heerenveen-goalie krijgt na een uitstekend WK de nodige aandacht. Noppert staat momenteel nog onder contract bij Heerenveen, al weet men niet of dat nog lang het geval gaat zijn.

Noppert weet van de interesse uit Amsterdam. 'Ik weet dat ik op een lijst sta', zegt de doelman tegenover De Telegraaf. 'Maar ze zullen daar genoeg mensen hebben rondlopen om de juiste keuze te maken. Ajax is een topploeg, speelt elk jaar Champions League, maar er moet hoe dan ook eerst een club concreet worden.'

Zodoende traint Noppert nog altijd in Friesland en blijft hij vooral rustig. De international vertelt pas blij te zijn als er een mooie club met een concreet voorstel komt. 'Tot die tijd zijn het mooie verhalen en die kan ik zelf ook verzinnen.'

'Ik blijf rustig en zit nog met trots bij Heerenveen'

Ondanks er nog geen concreet voorstel op tafel ligt in Friesland, is Heerenveen wel in gesprek met ploegen die gecharmeerd zijn van de 28-jarige doelman. 'Natuurlijk lopen er gesprekken hier en daar, maar ik blijf rustig en zit nog met trots bij Heerenveen, wat mijn club is', vervolgt Noppert, die weet dat dit het perfecte moment is om een overstap naar een andere club te maken. 'Dat dit voor mij een moment is (voor een stap na zo’n WK, red.), daar heb je geen verstand voor nodig', aldus de keeper.

Check hier de beste voetbal wedtips voor vrijdag 30 december!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.