Aan Ajax gelinkte Noppert: 'Zolang er niets anders komt, ben ik hier op mijn plek'

door Bart Veenstra 41

Bron Voetbal International

Aan Ajax gelinkte Noppert: 'Zolang er niets anders komt, ben ik hier op mijn plek'

door Bart Veenstra 41

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Andries Noppert staat ervoor open om deze winter een transfer te maken. Dat laat de doelman van sc Heerenveen weten tegenover Voetbal International. De goalie zit op zijn plek bij de Friese club, maar weet ook dat hij zijn huidige werkgever nu aan een flinke transfersom kan helpen.

Noppert, die namens het Nederlands elftal het doel verdedigde op het WK in Qatar, zou volgens enkele media in de belangstelling staan van Ajax. Concrete interesse voor de keeper is er nog niet, al lijkt een transfer deze winterse transferperiode niet uitgesloten. De belangstelling voor Noppert als persoon is sinds het WK als vanzelfsprekend toegenomen.

'Dit is een bepaald moment, je hoeft niet heel veel verstand van voetbal te hebben om dat door te hebben', zegt de doelman van sc Heerenveen, die het niet als een straf zou zien om langer bij de Friese club te blijven. 'Ik zit bij de club van mijn dromen, spelen voor SC Heerenveen heeft iets speciaals voor me. Maar als de club goed kan verdienen kan dit het moment zijn. Laten we het maar afwachten wat er gebeurt. Zolang er niets anders komt, en dat is nog niet zo, ben ik hier op mijn plek.'

Nog geen biedingen op Noppert

Binnenkort gaat Noppert met sc Heerenveen in gesprek over zijn toekomst. De 28-jarige doelman ligt nog tot de zomer van 2024 vast bij de Friese club en zodoende zal sc Heerenveen mogelijk denken aan een contractverlenging.

Tot op heden heeft sc Heerenveen nog geen biedingen gehad op Noppert. Wel is de club benaderd door 'de nodige tussenpersonen' die stelden een transfer mogelijk te kunnen maken. Deze 'avances' zijn door technisch manager Ferry de Haan afgehouden.

Poll: Moet Ajax een poging wagen voor Noppert?
0%
0%

Veel goals verwacht bij PSG en Manchester City! Check hier de beste wedtips voor vandaag!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.