'Nog geen uitgemaakte zaak dat Danny Blind terugkeert in raad van commissarissen Ajax'

door NielsOpdam 102

Bron Het Parool

'Nog geen uitgemaakte zaak dat Danny Blind terugkeert in raad van commissarissen Ajax'

door NielsOpdam 102

Bron Het Parool

Laatst geüpdatet

Een terugkeer van Danny Blind in de raad van commissarissen van Ajax is nog onzeker. Dat schrijft Het Parool woensdagavond. Het nieuws komt op dezelfde avond dat naar buiten kwam dat Daley Blind transfervrij mag vertrekken bij de Amsterdamse club.

Woensdagavond meldde De Telegraaf dat de wegen tussen Daley Blind en Ajax deze winter zullen scheiden. De ervaren Ajacied diende voor het WK een transferverzoek in en de Amsterdammers hebben dat verzoek gehonoreerd. Het contract van Blind loopt tot de zomer van 2023, maar een toekomstige club hoeft geen afkoopsom te betalen.

Blind speelde 333 officiële wedstrijden voor Ajax en werd zeven keer landskampioen met de club. 'Blind had zijn loopbaan graag bij Ajax willen afsluiten, maar zag het vertrouwen in hem van de technische staf snel verminderen', schrijft Het Parool nu.

'Nog geen uitgemaakte zaak dat Danny Blind terugkeert in raad van commissarissen Ajax'

De Amsterdamse krant schrijft ook over Danny Blind. Hij was tijdens het afgelopen WK assistent-bondscoach bij het Nederlands elftal en zou na het toernooi terugkeren in de raad van commissarissen van Ajax. 'Het is nog geen uitgemaakte zaak dat zijn vader Danny Blind terugkeert in de raad van commissarissen van Ajax', schrijft Het Parool. Het dienstverband van Blind bij de KNVB eindigt op 31 december. 'Blind zal in overleg treden met de bestuursraad van Ajax en de overige rvc-leden over een eventuele rentree.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.