'Molenaar toch niet aan de slag als vice-voorzitter FC Volendam'

door Jesse ter Haar 104

Bron Noordhollands Dagblad

'Molenaar toch niet aan de slag als vice-voorzitter FC Volendam'

door Jesse ter Haar 104

Bron Noordhollands Dagblad

Laatst geüpdatet

Keje Molenaar gaat toch niet aan de slag als vice-voorzitter van FC Volendam, zo brengt het Noordhollands Dagblad vrijdagmiddag naar buiten. De bestuurder zou een te nauwe band onderhouden met trainer Wim Jonk en zijn technische staf en zodoende zou hij niet objectief genoeg kunnen zijn in zijn oordeel.

Het was voor de Raad van Commissarissen van FC Volendam de voornaamste reden om de toetreding van Molenaar tot het bestuur van de club te blokkeren. Aanvankelijk werd hij nog voorgedragen als nieuwe vice-voorzitter, maar dat vindt dus geen doorgang. De oud-Ajacied is momenteel actief als adviseur van FC Volendam en het is nu de vraag of hij in die functie verdergaat.

Recent liet Molenaar nog weten dat Ajax hem niet hoeft te bellen voor een functie in de RvC. Hij sprak niet met de Amsterdamse club en er hoefde ook geen contact gelegd te worden. 'Ik heb via-via allemaal op- en aanmerkingen en hints gehoord, maar ik heb geen direct contact gehad. Ik ben nooit rechtsstreeks benaderd door Ajax', vertelde hij toen bij Goedemorgen Eredivisie.

Waar hij vertelde geen contact te hebben gehad, sloot hij tegelijkertijd uit dat hij op korte termijn aan de slag gaat bij Ajax. 'Want het staat vast dat ik ga toetreden tot het bestuur van FC Volendam', zei hij er toen echter nog bij. Die toetreding vindt nu echter geen doorgang. Hij zag het als een belangrijke functie bij de club van trainer Jonk, maar hun onderlinge band gooit dus roet in het eten.

Molenaar als voetballer

Of Molenaar nu wel openstaat voor een functie is nog maar de vraag. Wel kent hij als speler een verleden bij Ajax, de club waar hij nét geen honderd keer voor uitkwam. De teller bleef tussen 1980 en 1984 steken op 99 officiële duels in het wit-rood-wit. Tijdens zijn actieve carrière kwam hij verder uit voor FC Volendam, Feyenoord en SVV Schiedam.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.