Ajax hoeft Molenaar niet te bellen: 'Ik treed toe tot het bestuur van Volendam'

door Gino Haverkamp 181

Bron ESPN

Ajax hoeft Molenaar niet te bellen: 'Ik treed toe tot het bestuur van Volendam'

door Gino Haverkamp 181

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Keje Molenaar gaat niet in dienst treden bij Ajax. De oud-Ajacied geeft in het ESPN-programma Goedemorgen Eredivisie aan dat hij namelijk aan de slag gaat bij het bestuur van FC Volendam. Ajax hoeft hem dus niet te bellen.

Molenaar werd gelink aan een functie in de top van Ajax, bij de Raad van Commissarissen om precies te zijn, maar hij gaat niet aan de slag in Amsterdam. Hij heeft dan ook niet met Ajax gesproken. 'Ik heb via-via allemaal op - en aanmerkingen en hints gehoord, maar ik heb geen direct contact gehad. Ik ben nooit rechtsstreeks benaderd door Ajax.'

De oud-voetballer geeft aan dat hij zeker niet aan de slag gaat bij Ajax. 'Want het staat vast dat ik ga toetreden tot het bestuur van FC Volendam.' Per 1 februari treden twee huidige bestuursleden namelijk terug en dus is Molenaar gevraagd om aan de slag te gaan als vice-voorzitter van de club uit de gelijknamige stad. 'Ik was vooral onofficieel actief als adviseur.'

'Volendam staat op een kruispunt'

Molenaar vindt het belangrijk om bij FC Volendam aan de slag te gaan. 'Gezien het feit dat de club op dit moment op een kruispunt staat, heb ik "ja" gezegd. Het is wel een belangrijke functie.' Molenaars toekomst ligt dus bij FC Volendam, niet bij Ajax.

Weet Ajax de negatieve reeks zonder zege te doorbreken door met 0-2 te winnen van Excelsior in Rotterdam?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.