Misehouy blinkt uit tegen NAC Breda: 'Vanaf dat punt was het eigenlijk gewoon feest'

door Cristian de Jong 19

Bron ESPN

Misehouy blinkt uit tegen NAC Breda: 'Vanaf dat punt was het eigenlijk gewoon feest'

door Cristian de Jong 19

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Gabriel Misehouy blonk maandagavond uit in de met 3-1 gewonnen wedstrijd van Jong Ajax tegen NAC Breda. Na een stroeve eerste helft herpakte de talenten van John Heitinga zich uitstekend en wisten ze het verschil na rust te maken.

Misehouy was met zijn flitsende acties en zijn goal één van de beste spelers op het veld, maar vertelt tegenover ESPN dat de overwinning een echte teamprestatie is. 'In de tweede helft zetten we volle bak druk, dan krijg je het publiek ook achter je. Vanaf dat punt was het eigenlijk gewoon feest.'

Misehouy scoorde, na de gelijkmaker van Kik Pierie, de tweede goal van de Amsterdammers. Daarna liep alles op rolletjes, zo vertelt de jongeling. 'We walsten gewoon over de tegenstander heen.' In de tweede helft speelde Misehouy in een compleet andere rol. 'Ik speelde eigenlijk zoals Mohammed Kudus. In de eerste helft speelde ik op tien, dat pakte niet uit zoals gepland. Daarna ben ik in de spits gaan staan en ben ik gaan zoeken naar mijn moment. Dat ging ook echt een stuk beter.'

Interesse uit het buitenland

Misehouy stond al heel vroeg in de belangstelling van meerdere buitenlandse clubs. Toch heeft de zeventienjarige besloten om in Amsterdam te blijven. 'Ajax is gewoon mijn club. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam en de plannen van Ajax waren duidelijk.' Vrijdagavond reist de ploeg van Heitinga af naar Limburg. Dan nemen de talenten het op tegen MVV Maastricht.

Denk jij dat Ajax op Anfield wint van Liverpool? Zet in en krijg 5,50 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.