Martínez: 'Meer bezig met het moment in mijn carrière dan met wat later kan komen'

door Bart Veenstra 23

Bron Ajax Life Magazine

Martínez: 'Meer bezig met het moment in mijn carrière dan met wat later kan komen'

door Bart Veenstra 23

Bron Ajax Life Magazine

Laatst geüpdatet

Lisandro Martínez heeft naar eigen zeggen geen specifieke droomclub waar hij in de toekomst nog voor wil spelen. De Argentijn, bezig aan zijn derde seizoen bij Ajax, geeft in een interview met Ajax Life Magazine aan dat zijn droom na zijn transfer naar Ajax al is uitgekomen.

'Daar heb ik niet echt een duidelijk antwoord op', zegt Martínez als hem wordt gevraagd voor welke club hij nog eens zou willen spelen. 'Toen ik jong was, droomde ik ervan in de beste elftallen ter wereld te spelen. Vanaf het moment dat ik als prof van Argentinië naar Europa ging, naar Ajax, heb ik die droom eigenlijk niet meer en ben ik veel meer met dit moment in mijn carrière bezig dan met wat eventueel later kan komen.'

Martínez heeft bij Ajax nog een contract tot medio 2025, al is het de vraag of de Argentijn ook volgend seizoen nog in Amsterdam speelt. De centrale verdediger zou in de belangstelling staan van onder meer FC Barcelona en Manchester United, al zijn dit vooralsnog geruchten en zou er niets concreets spelen.

'Iedereen bij Ajax heeft een winnaarsmentaliteit'

Wie aan Martínez denkt, denkt al snel aan een speler met een enorme winnaarsmentaliteit. Volgens de verdediger heeft 'iedereen bij Ajax een winnaarsmentaliteit', zo vertelt hij. 'Over mij wordt dat al vaak gezegd, een jongen als Ryan Gravenberch wordt weleens dromerig genoemd, maar ook hij heeft de absolute wil om te winnen', verdedigt Martínez zijn teamgenoot.

Volgens Martínez hoeft men elkaar bij Ajax niet bij de les te houden. 'We jutten elkaar vooral op om elkaar nog scherper te maken. Dat kan dus iedereen zijn. Ik scheld ook weleens op Dusan en Nico bijvoorbeeld.'

Verwacht jij dat Ajax zonder tegendoelpunten wint van PEC Zwolle? Zet in en ontvang 1,68 keer je inzet terug bij een zege van Ajax met een clean-sheet!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Meer wedtips vind je op www.sportbookies.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.