'Martínez gaat bij Manchester United ruim zeven miljoen euro per jaar verdienen'

door Bart Veenstra 133

Bron Engelse media

'Martínez gaat bij Manchester United ruim zeven miljoen euro per jaar verdienen'

door Bart Veenstra 133

Bron Engelse media

Laatst geüpdatet

Lisandro Martínez gaat bij Manchester United per week 120.000 pond verdienen. Dat schrijven meerdere media in Engeland. Omgerekend gaat het om 141.460 euro per week. Dat komt in totaal neer op 7.355.920 euro per jaar.

Met dat salaris valt Martínez overigens in de middencategorie in het salarishuis van zijn nieuwe club. Bij Manchester United verdienen Cristiano Ronaldo, David de Gea, Jadon Sancho, Raphaël Varane, Bruno Fernandes, Marcus Rashford en Harry Maguire aanzienlijk meer dan wat Martínez gaat verdienen.

Ajax verdient behoorlijk aan transfer Martínez

Ajax houdt een flinke transfersom over aan de overgang van Martínez naar Manchester United. De Argentijn, die drie jaar geleden voor zeven miljoen euro overkwam van Defensa y Justicia, vertrekt voor een vaste transfersom van 57,37 miljoen euro naar de Engelse topclub. Middels bonussen kan die transfersom bovendien oplopen tot 67,37 miljoen euro.

Martínez moet nog de benodigde papieren bemachtigen om in Engeland aan het werk te kunnen gaan. Daarnaast moet de Argentijn nog medisch gekeurd worden. Als alles geregeld is, tekent hij een contract dat hem tot medio 2027 aan Manchester United zal verbinden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties