Lucca neemt afscheid van fans Pisa: 'Dank om mij in korte tijd als één van jullie te verwelkomen'

door Brent Tomassen 81

Bron Instagram Lorenzo Lucca

Lucca neemt afscheid van fans Pisa: 'Dank om mij in korte tijd als één van jullie te verwelkomen'

door Brent Tomassen 81

Bron Instagram Lorenzo Lucca

Laatst geüpdatet

Lorenzo Lucca heeft via zijn Instagramaccount afscheid genomen van de fans van Pisa Sporting Club. De Italiaanse spits vertrekt naar alle waarschijnlijkheid naar Ajax en spreekt mooie woorden over de Pisa-supporters.

'Ik vocht voor elke bal. Ik heb al mijn energie gebruikt op trainingen en in het spel, voor dit shirt en voor deze kleuren. Ik heb mijn best gedaan, op en naast het veld, als speler en als man', schrijft Lucca. 'Dank aan de fans en dank aan de stad Pisa om mij in korte tijd als één van jullie te verwelkomen, ik ben er trots op! Dank aan de club voor het vertrouwen in mij. Ik groet jullie allemaal met een dikke knuffel. Forza Pisa!'

Spits volgt Ajax op Instagram

Verder valt op dat de boomlange spits het Ajax-account is gaan volgen op Instagram. De 21-jarige speler is afgelopen zondag in Amsterdam aangekomen om medisch gekeurd te worden. Een officiële aankondiging lijkt met deze afscheidsboodschap niet lang meer op zich te laten wachten.

Alfred Schreuder liet eerder weten op zoek te zijn naar een echte targetman in de spits achter Dusan Tadić en Brian Brobbey. Deze lijkt de oefenmeester met de komst van Lorenzo Lucca te krijgen. De Italiaan was in het afgelopen jaar goed voor zes goals in 34 wedstrijden in de Serie B.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.