Johan Cruijff ArenA wordt eerste stadion met zelfbedieningsmogelijkheden

door Roemer Smid 53

Bron Events.nl

Johan Cruijff ArenA wordt eerste stadion met zelfbedieningsmogelijkheden

door Roemer Smid 53

Bron Events.nl

Laatst geüpdatet

Levy Europe gaat vanaf 1 januari 2024 de catering verzorgen in de Johan Cruijf ArenA, meldt Events.nl op haar website. De ArenA zal het eerste stadion in Nederland worden met zelfbedieningsmogelijkheden.

Levy is bekend met voetbalstadions, zo zijn onder meer Tottenham Hotspur en Aston Villa klant van de cateraar. 'De ervaren publiekscateraar, die de stadions van acht Premier League voetbalclubs in zijn portfolio heeft, brengt bewezen innovaties, datagedreven diensten en een verbeterd retailaanbod naar de ArenA.'

Met Levy Europe als cateraar wordt de Johan Cruijff ArenA het eerste stadion in Nederland met zelfbedieningsmogelijkheden. Zo komt er een kassaloze kiosk en zelfbestelschermen. 'Die gaan ervoor zorgen dat bezoekers een gestroomlijnde en efficiënte ervaring hebben. De favoriete happen en drankjes van de fans staan op het menu, maar het culinaire aanbod wordt ook uitgebreid en verder verbeterd.'

Groene catering in de Johan Cruijff ArenA

Op de site is tot slot te lezen dat de ArenA en Levy Europe zich gaan inzetten voor het milieu. Een aantal groene doelen van de samenwerking zijn: Een 'plant-forward'-aanpak, minder vleeseiwitten, milieubewuste keuzes aanbieden en zo weinig mogelijk voedselverspilling.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.