Joling stellig over De Toppers-concert tijdens play-offs: 'Ajax heeft een probleem'

door Roemer Smid 230

Bron De Telegraaf

Joling stellig over De Toppers-concert tijdens play-offs: 'Ajax heeft een probleem'

door Roemer Smid 230

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Als Ajax dit seizoen play-offs moet spelen voor Europees voetbal kan dat nog wel eens voor complicaties zorgen. De Toppers treden namelijk op in de Johan Cruijff ArenA rond diezelfde periode. Gerard Joling is stellig in een interview met De Telegraaf: 'Wij gaan gewoon door'.

'Het is bijna helemaal uitverkocht', vertelt Joling. 'Er zijn nog iets van een paar duizend kaarten te krijgen en dan is het gebeurd. Dus daar zijn we hartstikke trots op. Het loopt heel goed, dus we hoeven niet te gaan lopen leuren, zoals andere artiesten weleens doen. Dus we zijn enorm trots.'

'Ajax en de ArenA hebben een probleem'

Ajax moet eventueel tussen 23 en 26 mei play-off spelen voor Europees voetbal. De concerten van de Toppers staan echter op 24 en 25 mei gepland. 'Het is absoluut waar dat Ajax mogelijk rond die periode speelt, maar dan heeft Ajax een probleem en de Arena ook. Wij absoluut niet. Wij gaan gewoon door, wat er ook gebeurt', aldus de zanger.

Vandaag Inside nam contact op met de manager van de groep. 'Er is in het contract tussen De Toppers en de Arena geen enkele restrictie opgenomen dat de concerten eind mei door de Arena kunnen worden opgeschort omdat Ajax in actie moet komen', aldus Bonno de Leeuw.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.