Kudus maakt met twee goals kans op Doelpunt van de Maand september

door NielsOpdam 6

Bron Ajax

Kudus maakt met twee goals kans op Doelpunt van de Maand september

door NielsOpdam 6

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Mohammed Kudus is met twee doelpunten genomineerd voor het Doelpunt van de Maand september. Dat heeft Ajax zondag bekendgemaakt op de clubwebsite. Daarnaast is ook Steven Bergwijn genomineerd met zijn doelpunt tegen sc Cambuur.

Tijdens de eerste twee Champions League-wedstrijden wist Kudus het net te vinden. De Ghanese Ajacied scoorde tijdens de thuiswedstrijd tegen Rangers FC en op bezoek bij Liverpool. Deze twee doelpunten zijn allebei genomineerd voor het Doelpunt van de Maand september.

Daarnaast is ook Bergwijn een kanshebber met zijn doelpunt tegen sc Cambuur. Yoram Boerhout wist in september te scoren tijdens AZ O18 - Ajax O18. Zijn doelpunt maakt ook kans op de prijs. Oualid Agougil scoorde tegen FC Twente O18 een schitterende vrije trap en is ook een kanshebber.

Ook Hlynsson maakt nog kans op Doelpunt van de Maand september

Tot slot is ook Kristian Hlynsson genomineerd voor het Doelpunt van de Maand september. De speler van Jong Ajax scoorde afgelopen vrijdagavond een mooi doelpunt op bezoek bij PEC Zwolle. Welk doelpunt is volgens jou het Doelpunt van de Maand? Je kunt vanaf nu stemmen door hier te klikken!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.