Knutsen verwacht gelijkopgaande wedstrijd: 'Ajax is een ploeg met een bijzondere speelstijl'

door Robin Ridder 78

Bron VI

Knutsen verwacht gelijkopgaande wedstrijd: 'Ajax is een ploeg met een bijzondere speelstijl'

door Robin Ridder 78

Bron VI

Laatst geüpdatet

Bodø/Glimt-trainer Kjetil Knutsen verwacht een gelijkwaardig duel met Ajax, zo zegt de trainer op de persconferentie. Wel houdt de oefenmeester rekening met een ander Ajax. 'Misschien zijn ze nu wat voorzichtiger en gaan ze meer op de counter spelen', aldus Knutsen.

De trainer van de Noren zag vorige week een Ajax dat graag de aanval koos. De afgelopen dagen is Ajax vanuit verschillende hoeken geadviseerd om verdedigender te gaan spelen. Knutsen is nog niet zo zeker van de tactiek van de Amsterdammers. 'Ajax is een ploeg met een bijzondere speelstijl, heel aanvallend. Ik denk niet dat er grote verschillen zullen zijn met de vorige wedstrijd. Misschien zijn ze nu wat voorzichtiger en gaan ze meer op de counter spelen.'

'Wij zullen in ieder geval trouw blijven aan onze eigen speelstijl. Het was heel vervelend om vorige week die twee late treffers te incasseren, maar we hadden wel het gevoel dat we een goede prestatie hadden geleverd', zegt de Noorse trainer.

Knutsen hoopt dat de sfeer in Noorwegen de doorslag kan geven. 'We hopen dat de fans uitkijken naar deze wedstrijd, want dat doen wij ook. We willen morgen tijdens de warming-up hun steun voelen, dat betekent veel voor onze spelers. Dan heb ik er veel vertrouwen in dat we samen een fantastische ervaring kunnen creëren.'

Kunstgras geen voordeel voor Bodø

De Noorse middenvelder Patrick Berg denkt niet dat het kunstgras een voordeel hoeft te zijn voor de thuisploeg. 'Ik weet niet of wij morgen favoriet zijn, maar ik denk dat de meeste Ajax-spelers wel bekend zijn met kunstgras', geeft de middenvelder aan op de persconferentie.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.