Keert Bergwijn tijdens Ajax - SC Cambuur terug op het scorebord? (Ad)

door Ajax Showtime 7

Bron AS

Keert Bergwijn tijdens Ajax - SC Cambuur terug op het scorebord? (Ad)

door Ajax Showtime 7

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax vervolgt zaterdagmiddag een tot nu toe succesvol Eredivisie-seizoen. De eerste vier wedstrijden van het seizoen werden gewonnen en omdat PSV dit ook deed, is het van belang het succes vast te houden. SC Cambuur komt op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en dat moet een prooi zijn voor Ajax. De bookies kennen in ieder geval weinig twijfel: Ajax is de torenhoge favoriet voor de ontmoeting met de Friezen.

Een zege van Ajax levert je immers maar 1,11 keer je inzet op. Reden genoeg om naar alternatieve opties te zoeken. Weten de Amsterdammers al bij rust op voorsprong te staan en de wedstrijd winnend af te sluiten, dan stijgt de quotering al naar 1,40. Wil je écht een gok wagen? Dan kun je inzetten op een gelijkspel bij rust en een na de thee winnend Ajax. Dan kun je maar liefst 4,33 keer je inzet terug verwachten.

Het valt niet uit te sluiten dat Ajax de wedstrijd met meer dan één doelpunt verschil wint. Daarom kan de quotering voor een overwinning met minstens twee, drie of vier goals verschil ook interessant zijn. Begint Ajax met een denkbeeldige achterstand van 0-1 en wint het dan alsnog, dan wacht er een quotering van 1,28. Is de denkbeeldige achterstand 0-2, dan levert een zege van Ajax een factor van 1,66 op. Bij een zege van vier doelpunten verschil of meer, dan gaat je inzet keer 2,50.

Tot slot werpen we een blik op de mogelijke doelpuntenmakers van zaterdagmiddag. Steven Bergwijn begon het seizoen vlammend, maar scoorde de laatste wedstrijd niet. Weet hij tijdens Ajax – SC Cambuur op een onbepaald moment het net te vinden? Dan wacht je een fraaie quotering van 2,50. Is het Brian Brobbey die – op welke moment in de wedstrijd dan ook – scoort, dan gaat je inzet keer 1,50. Dusan Tadic tot slot, kan je een quotering van 1,66 opleveren.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.