Italiaanse media over Ihattaren: 'Alles wijst erop dat deze terugkeer van korte duur zal zijn'

door Cristian de Jong 39

Bron Tuttosport, ESPN

Italiaanse media over Ihattaren: 'Alles wijst erop dat deze terugkeer van korte duur zal zijn'

door Cristian de Jong 39

Bron Tuttosport, ESPN

Laatst geüpdatet

Tuttosport denkt dat het niet lang zal duren tot Mohamed Ihattaren weer vertrekt bij Juventus. De creatieveling werd gehuurd door Ajax, maar de Amsterdammers hebben besloten om de optie tot koop niet te lichten.

'Over een paar maanden zal Ihattaren terugkeren bij Juventus, ook al wijst alles erop dat deze terugkeer van korte duur zal zijn', schrijft Tuttosport. Juventus nam Ihattaren in 2021 over van PSV. Echter speelde hij nog geen duel voor De Oude Dame. Bij Ajax moest Ihattaren het vooral doen met speelminuten bij Jong Ajax.

Koeman over situatie Ihattaren

Ronald Koeman heeft zich uitgelaten over de situatie rondom Ihattaren. 'Het is ontzettend jammer, want het was een groot talent', vertelt Koeman tegenover ESPN. 'Maar hij moet ook leren van zijn fouten.'

Koeman is van mening dat Ihattaren meer initiatief had moeten nemen. 'De eerste stap moet altijd vanuit de speler komen. Koeman geeft vervolgens aan dat hij geen contact meer met Ihattaren heeft gehad na zijn eerste periode als bondscoach bij Oranje.

Ihatteren speelde één officiele wedstrijd voor het eerste van Ajax. De creatieveling mocht onder Erik ten Hag invallen in de bekerfinale tegen zijn oude club PSV. Dit seizoen speelde Ihattaren nog geen minuut voor Ajax.

Check op de website van Sportbookies de beste wedtips voor de wedstrijden in de Champions League van dinsdag en woensdag!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.