'Ihattaren hoorde maandagochtend van vertrek bij Ajax'

door Gino Haverkamp 83

Bron Algemeen Dagblad

'Ihattaren hoorde maandagochtend van vertrek bij Ajax'

door Gino Haverkamp 83

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

Mohamed Ihattaren kreeg maandagochtend te horen dat er geen toekomst voor hem is bij Ajax. Dat meldt het Algemeen Dagblad maandagavond. Vandaag (maandag) werd bekend dat Ajax na dit kalenderjaar niet doorgaat met de speler. Dit wegens de privéperikelen die rondom hem spelen sinds de zomer.

Ihattaren leek deze voorbereiding aan te sluiten bij de A-selectie, maar verdween plots uit beeld. Hij zou worden bedreigd en liep vanaf augustus een individueel traject bij de club. Het was al bekend dat Ajax Juventus, waar Ihattaren bij onder contract staat, voor 1 november moest inlichten of het al dan niet met hem door zou willen gaan en dat is dus een dag daarvoor gebeurd.

Volgens het AD koesterde menig begeleider bij Ajax hoop dat het nog goed zou komen met Ihattaren in het wit-rood-wit. Ook recent werd de middenvelder annex aanvaller niet op de club gezien, zo wordt beweerd. 'De Utrechter, die ook toestemming had om op bepaalde dagen zijn programma buiten de club af te werken, werd nauwelijks nog op De Toekomst gezien, stelden meerdere spelers en medewerkers de voorbije weken.'

Ihattaren had gesprek met Ajax-directie

Maandagochtend meldde Ihattaren zich wel op De Toekomst. Het gesprek wat hij had, was echter niet positief voor hem. 'In een gesprek met zijn nieuwe zaakwaarnemer(s) kreeg Ihattaren van algemeen directeur Edwin van der Sar en technisch duo Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar te horen dat de koopoptie niet wordt gelicht en hij zich na de jaarwisseling weer bij Juventus moet melden', valt er te lezen. En zodoende keert Ihattaren in januari terug naar Italië.

Denk jij dat Ajax zich weet te plaatsen voor de Europa League door te winnen van Rangers FC? Zet in en verdien 1,85 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.