'Ihattaren ziet opnieuw auto in vlammen opgaan, Ajacied niet bereikbaar voor commentaar'

door Ajax Showtime 653

Bron De Telegraaf

'Ihattaren ziet opnieuw auto in vlammen opgaan, Ajacied niet bereikbaar voor commentaar'

door Ajax Showtime 653

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Mohamed Ihattaren heeft in de nacht van maandag op dinsdag opnieuw een auto in vlammen zien opgaan. Het betrof in dit geval zijn eigen Porsche Panamera. De politie houdt rekening met een brandstichting, zo schrijft De Telegraaf op dinsdag. Ihattaren zelf was niet bereikbaar voor commentaar.

Vorige week nog, vloog de auto van de broer van Ihattaren in brand en niet veel later was het dus alweer raak. Rond 03.00 uur kreeg de politie bericht over de Porsche die vlam had gevat. Over eventuele daders is nog niets bekend, maar de politie doet dinsdag onderzoek. Men gaat de camerabeelden in Kanaleneiland - een wijk in Utrecht - uitlezen. Overigens loopt het onderzoek naar de brand in de auto van de broer van Ihattaren ook nog.

Het is al langere tijd onrust rond de persoon van Ihattaren. Na een overtuigende voorbereiding haakte hij richting de competitiestart plots af. Hij zou vanwege veiligheidsredenen afwezig zijn geweest, waarna later bekend werd dat hij te maken had gekregen met bedreigingen vanuit het criminele milieu. Al snel kwam ook naar buiten dat Ihattaren zelf niet al te veel te verwijten leek.

Hierna was het wachten op de terugkeer van Ihattaren bij Ajax, maar die kwam er niet. Er volgden gesprekken tussen club en speler, met als uitkomst dat Ihattaren geen rugnummers kreeg toegewezen én niet werd ingeschreven voor de Champions League. Inmiddels zou de begaafde linkspoot individuele programma's afwerken op Sportpark de Toekomst.

De toekomst van Ihattaren

Twee dagen geleden kwam plots het nieuws naar buiten dat Ihattaren en zijn vriendin Yasmine in het huwelijksbootje zijn gestapt. Op sportief vlak werd er echter al enige tijd niets noemenswaardigs meer van de speler vernomen. Hij staat de rest van het kalenderjaar 2022 nog onder contract bij Ajax, waarna hij bij Juventus terug lijkt te keren.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.