Herstelde Milovanović terug in Jong Ajax-selectie

door Thijs Zwagerman 14

Bron Ajax Showtime

Herstelde Milovanović terug in Jong Ajax-selectie

door Thijs Zwagerman 14

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Mateja Milovanović (19) kan maandagavond zijn rentree maken bij Jong Ajax. De talentvolle verdediger is na een maandenlange revalidatie hersteld van een knieblessure en behoort tegen ADO Den Haag tot de wedstrijdselectie van trainer Dave Vos.

Milovanović speelde zijn laatste wedstrijd voor Jong Ajax op 14 november vorig jaar tegen FC Den Bosch en moest sindsdien toekijken met blessureleed. Voor zijn kwetsuur kwam Milovanović tot twaalf wedstrijden voor Jong Ajax. Sinds dit seizoen behoort de Servisch jeugdinternational officieel tot de selectie van de Ajax-beloften.

Na een afwezigheid van een klein halfjaar staat Milovanović nu voor zijn rentree. De linksbenige centrumverdediger, die ook als linksback uit de voeten kan, zit maandagavond tegen ADO Den Haag op de bank en is fit genoeg voor een invalbeurt.

Milovanović verruilde Sparta Rotterdam in de zomer van 2018 voor Ajax en doorliep sindsdien met succes de jeugdelftallen van de Amsterdammers. Anderhalf jaar geleden tekende hij een contract bij Ajax. Deze verbintenis loopt medio 2024 af.

Thijs Zwagerman (Twitter: @ThijsZwagerman | e-mail: t.zwagerman@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.