Geruchtenmolen: 'Ook Juventus houdt oogje op Kudus tijdens WK'

door Justin Fokkens 484

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ook Juventus houdt oogje op Kudus tijdens WK'

door Justin Fokkens 484

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax. In de geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 20 november

'Ook Juventus houdt oogje op Kudus tijdens WK'

De interesse voor Mohammed Kudus lijkt steeds groter te worden. Het Italiaanse Corrierre dello Sport meldt dat ook Juventus tijdens het WK in Qatar nadrukkelijk op de Ghanees international zal letten. De Ajacied zou zich in de kijker hebben gespeeld van de club uit Turijn. Eerder werd al gemeld dat ook clubs als AC Milan en Borussia Dortmund de middenvelder nauwlettend in de gaten zouden houden.

Zaterdag 19 november

'AC Milan volgt Kudus tijdens WK in Qatar'

Mohammed Kudus wordt tijdens het aankomende WK gevolgd door AC Milan, zo schrijft Calciomercato. De Italiaanse club kijkt naar de toekomst en houdt de ogen open tijdens het WK in Qatar. 'In de notitieboekjes staat al één naam omcirkeld: Mohammed Kudus', schrijft het medium. AC Milan is niet de enige club met interesse in Kudus. Volgens Calciomercato zijn ook Borussia Dortmund, Everton en Tottenham geïnteresseerd in de Ajacied.

Donderdag 17 november

'Vertegenwoordigers Ajax in Brazilië voor Palmeiras-middenvelder Danilo'

Ajax heeft interesse getoond in de Braziliaanse middenvelder Danilo, zo weet de Braziliaanse tak van ESPN te melden. De 21-jarige speler van SE Palmeiras mag vertrekken uit Brazilië als het juiste bod op tafel komt te liggen. Palmeiras is bereid mee te werken bij een bod van minimaal twintig miljoen euro. Afgelopen zomer was er ook al veel interesse voor Danilo. Arsenal zou toen een bod hebben gedaan, maar deze werd echter afgeslagen. Nu zou ook Ajax plannen hebben om de Braziliaan naar Europa te halen. De Amsterdammers zouden zelfs vertegenwoordigers naar Brazilië hebben gestuurd voor Danilo. In 2022 speelde Danilo tot dusver 57 wedstrijden waarin hij zeven keer scoorde en drie keer aangever was.

Woensdag 16 november

'Ajax heeft Braziliaanse aanvaller Vitinho in het vizier'

Ajax zou geïnteresseerd zijn in de Braziliaanse aanvaller Vitinho, die momenteel op huurbasis speelt voor het Braziliaanse Club Athletico Paranaense, zo meldt Globo.com. Vitinho wordt door Dinamo Kiev verhuurd aan de Brazilianen. Daarnaast zal Club Athletico Paranaense binnenkort in gesprek gaan met Kiev voor een permanente transfer. Onderhandelingen zullen echter niet makkelijk verlopen, de aanvaller heeft namelijk een contract tot juni 2026 in Oekraïne.

Daarnaast trekt Vitinho ook de aandacht van meerdere Europese clubs, waaronder Ajax. Ook Sevilla en Benfica zouden de Braziliaan mogelijk willen aantrekken. In de Braziliaanse competitie speelde de 23-jarige aanvaller dit seizoen 25 wedstrijden, waarin hij twee keer het doel wist te treffen.

'Ajax aandachtig toeschouwer bij Mexico op WK voor César Montes'

Ajax zal op het aankomende WK in Qatar aandachtig toeschouwer zijn bij de wedstrijden van Mexico. De Amsterdammers hebben hun ogen laten vallen op centrale verdediger César Montes, zo weet 90min te melden. Op het eindtoernooi gaat Ajax bekijken of de speler van CF Monterrey geschikt is voor de club. Niet alleen Ajax zou geïnteresseerd zijn in de verdediger, ook het Spaanse Espanyol ziet de Mexicaan als mogelijk transfertarget. Naast Montes houdt Ajax ook Kevin Álvarez en Luis Chávez in het vizier.

Sportbookies behaalde afgelopen weekend een percentage van 91% aan correcte wedtips. Bekijk de beste wedtips voor het WK nu!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.