Geruchtenmolen: 'Ajax geïnteresseerd in Zweedse rechtsback van Spezia'

door Cristian de Jong 281

Bron AS

Geruchtenmolen: 'Ajax geïnteresseerd in Zweedse rechtsback van Spezia'

door Cristian de Jong 281

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is inmiddels gesloten, maar dat betekent niet dat er geen geruchten meer zijn omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax. In de geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Zondag 12 november

'Ajax geïnteresseerd in Zweedse rechtsback van Spezia'

Ajax zou geïnteresseerd zijn in de Zweede rechtsback Emil Holm, zo weet Calcio Spezia te melden. De 22-jarige speler van het Italiaanse Spezia speelt dit seizoen voortreffelijk en heeft zichzelf daarmee in de kijker gespeeld bij veel Europese ploegen. Spezia is niet van plan om Holm aankomende transferperiode te verkopen, maar als Holm zijn niveau doorzet lijkt het onwaarschijnlijk dat de Zweed ook volgend seizoen nog actief is voor Spezia.

Vrijdag 11 november

'Ajax volgt verrichtingen van Braziliaan Jeffinho in Zuid-Amerika'

Botafogo-aanvaller Jeffinho zou in de belangstelling staan van meerdere Europese topclubs, waaronder Ajax, zo valt te lezen op het twitteraccount van journalist José Passini. De Amsterdammers zouden mogelijk scouts naar de wedstrijd van Botafogo hebben gestuurd om de aanvaller te bekijken. Ook Werden Bremen en clubs uit Engeland en Portugal hebben interesse getoond in de 22-jarige aanvaller.

Donderdag 10 november

'Ajax toont interesse in Chileense spits van Blackburn Rovers'

Ajax heeft interesse getoond in Ben Brereton Díaz, een 23-jarige Chileense spits van Blackburn Rovers. Volgens 90min staat de aanvaller in de belangstelling van tal van Premier League-clubs, waaronder Manchester United, Tottenham Hotspur en West Ham United. Eerstgenoemde Engelse club lijkt het meest serieus, maar ook Ajax wordt genoemd in een rijtje met clubs die voorzichtig interesse toonden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.