Geruchtenmolen: 'Manchester United bereidt bod van honderd miljoen euro op Antony voor'

door Jesse ter Haar 1270

Geruchtenmolen: 'Manchester United bereidt bod van honderd miljoen euro op Antony voor'

door Jesse ter Haar 1270

Laatst geüpdatet

De transfermarkt is officieel open en dus nemen de geruchten over Ajax toe. Ajacieden worden in verband gebracht met clubs uit het buitenland, vooral interessant talent uit het buitenland weer aan Ajax gelinkt wordt. In de Geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 19 augustus

'Manchester United bereidt bod van honderd miljoen euro op Antony voor'

Manchester United bereidt een bod van honderd miljoen euro op Antony voor, zo schrijft journalist Santi Aouna op Twitter. Ajax zou een bod van tachtig miljoen euro al hebben afgewezen, maar de Engelsen gaan een nieuwe poging wagen. Het zou gaan om tachtig miljoen vast en twintig miljoen euro aan bonussen. Overigens schrijft hij ook over de beoogde opvolger van Antony. Hakim Ziyech werd al genoemd, maar de naam van Justin Kluivert valt ook.

'Ajax en Everton in verregaande onderhandelingen over Kudus'

Ajax en Everton zouden in verregaande onderhandelingen zijn over Mohammed Kudus, zo schrijft Football Insider vrijdagmiddag. De Ghanees komt in Amsterdam niet in aanmerking voor een basisplek en dus zou een (tijdelijk) vertrek geen ondenkbare optie zijn. Men schrijft dat Everton dicht bij een doorbraak is in de transferonderhandelingen met Ajax.

'Geluiden over terugkeer Ziyech nemen toe'

Op Twitter gaan geluiden rond over een mogelijke terugkeer van Hakim Ziyech bij Ajax. De spelmaker komt bij Chelsea amper aan spelen toe en vanwege het mogelijke vertrek van Antony naar Manchester United komt er wellicht een plekje vrij. Zie hieronder een overzicht van tweets die duiden op een mogelijke terugkeer van Ziyech bij Ajax.

Woensdag 17 augustus

'Scouts van Ajax aanwezig voor Zweedse verdediger'

Er zitten scouts van Ajax op de tribune voor de Zweedse centrale verdediger Isak Hien, dat meldt journalist Anel Avdić van het Zweedse medium Sport Expressen. De rechtercentrale verdediger speelt bij Djurgården, dat uitkomt op het hoogste niveau van Zweden. Volgens de journalist zitten er ook scouts van Hellas Verona en Galatasaray op de tribune tijdens de wedstrijd tegen APOEL Nicosia. Hien maakte een opvallende positiewijziging door, de 23-jarige verdediger fungeerde twee jaar geleden nog als spits.

Dinsdag 16 augustus

'Ünüvar mogelijk naar Trabzonspor'

Naci Ünüvar vertrekt mogelijk naar Trabzonspor. Dat meldt het Turkse medium 61saat dinsdagmiddag. Ajax en Trabzonspor zijn in onderhandeling over de transfer van Ahmetcan Kaplan en naar verluidt is men nu ook in gesprek over een overgang van Ünüvar. Of het om een definitieve transfer of een tijdelijke overgang gaat, wordt niet beschreven. Bij Trabzonspor speelt ook Stefano Denswil, met wie Ünüvar goed bevriend is.

'Ajax en Trabzonspor akkoord over Kaplan'

Ajax en Trabzonspor hebben een akkoord bereikt over de transfer van Ahmetcan Kaplan. Dat meldt het Turkse medium Sporx dinsdagmiddag. Naar verluidt betaalt Ajax 9,5 miljoen euro voor de Turkse verdediger. Daarnaast heeft Trabzonspor een doorverkooppercentage (15 procent) bedongen.

Maandag 15 augustus

'Bandé kan overstap naar Caen maken'

Hassane Bandé kan de overstap naar Caen maken, zo schrijft Foot Mercato maandag. Het contract van de aanvaller uit Burkina Faso loopt medio 2023 af en zodoende wacht de Franse club geduldig af om hem te kunnen verwelkomen. Naast Caen zouden er ook Belgische clubs zijn die op de loer liggen en de situatie van Bandé in de gaten houden.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.