Geruchtenmolen: Ajax in Mexico gelinkt aan Pachuca-middenvelder Chávez

door Cristian de Jong 331

Bron AS

Geruchtenmolen: Ajax in Mexico gelinkt aan Pachuca-middenvelder Chávez

door Cristian de Jong 331

Bron AS

Laatst geüpdatet

De transfermarkt gaat bijna weer open en dat betekent dat de geruchten omtrent mogelijk nieuwe en mogelijk vertrekkende spelers van Ajax zullen toenemen. In de geruchtenmolen lees je de laatste transfergeruchten rond de club, maar denk eraan: neem het soms met een korreltje zout!

Vrijdag 2 december

Ajax in Mexico gelinkt aan Pachuca-middenvelder Chávez

Ajax is in Mexico gelinkt aan Pachuca-middenvelder Luis Chávez, zo weet het Mexicaanse TUDN te melden. De international van Mexico was actief op het WK in Qatar. Mexico eindigde derde in hun poule en is daarmee voor het eerst in lange tijd niet gekwalificeerd voor de knock-outfase van het eindtoernooi. Desondanks de vroege uitschakeling hebben een aantal Mexicanen zich in de kijker kunnen spelen, waaronder Chávez. Zo zouden al drie clubs al interesse hebben getoond voor de middenvelder. Ajax, FC Porto en Bayer Leverkusen lijken deze clubs te zijn.

Daarnaast lijkt de kans klein dat Chávez na het WK terug zal keren bij Pachuca. De club uit de Liga-MX heeft namelijk goede banden met de geïnteresseerde clubs, waardoor een vertrek van Chávez aanstaande lijkt.

Woensdag 30 november

'Schreuder wordt wederom genoemd bij VfB Stuttgart'

Alfred Schreuder is volgens Sky Deutschland-journalist Florian Plettenberg nog altijd een kandidaat bij VfB Stuttgart. De Duitse club is al langere tijd op zoek naar een nieuwe trainer en in een eerder stadium werd Schreuder ook al genoemd. Destijds ging hij in op de berichten rondom VfB Stuttgart: 'Nul interesse? Ja, dat klopt', zei hij toen. Of de zaken nu veranderd zijn, is nog niet bekend. Naast Schreuder worden ook Bruno Labbadia en Jess Thorup genoemd.

Dinsdag 29 november

'Premier League-clubs doen navraag naar situatie Kudus'

Mohammed Kudus staat in de belangstelling van nog eens drie Premier League-clubs, zo meldt 90min. Het betreft Arsenal, Tottenham Hotspur en Newcastle United. De drie clubs zouden navraag hebben gedaan naar de situatie van Kudus bij Ajax. Eerder kon Kudus al rekenen op concrete belangstelling van Everton, terwijl ook Liverpool inmiddels wordt genoemd als geïnteresseerde partij.

'Ook Real Madrid houdt Kudus in de gaten'

Mohammed Kudus lijkt de clubs voor het uitkiezen te hebben. Nadat eerder Everton en Liverpool al werden gelinkt aan de middenvelder van Ajax, lijkt nu ook Real Madrid aan dat lijstje te kunnen worden toegevoegd. Journalist Ekrem Konur komt met de naam van de Spaanse grootmacht aanzetten op deze dinsdagochtend. Kudus bewees maandag zijn waarde voor Ghana door tweemaal te scoren tijdens de 3-2 zege op Zuid-Korea.

Bij Jacks kun je nu vijftig keer je inzet terugkrijgen als Nederland van Qatar wint. Check snel hoe het werkt!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.