Schreuder gaat in op Stuttgart-geruchten: 'Nul interesse? Ja, dat klopt'

door Bart Veenstra 50

Bron AS

Schreuder gaat in op Stuttgart-geruchten: 'Nul interesse? Ja, dat klopt'

door Bart Veenstra 50

Bron AS

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder weet niets van de geruchten over VfB Stuttgart. Volgens Duitse media zou de trainer van Ajax op het lijstje staan bij de Duitse club, maar zelf weet de oefenmeester niets van de mogelijke interesse. Dat laat Schreuder vrijdagmiddag weten tijdens de persconferentie.

'Ik heb het ook meegekregen, ik zou op een lijst hebben gestaan', zegt Schreuder vrijdagmiddag. Een overgang van Schreuder naar VfB Stuttgart lijkt allesbehalve aanstaande. Sterker nog: de trainer heeft het uitstekend naar zijn zin bij Ajax. 'Ik ben al trainer van een hele mooie club en dat is Ajax. Ik heb het enorm naar mijn zin.'

Geen interesse in VfB Stuttgart

Bovendien heeft niemand zich gemeld van VfB Stuttgart bij Ajax. 'Nul interesse? Ja, dat klopt', aldus Schreuder, die zich met Ajax op dit moment voorbereidt op het uitduel met RKC Waalwijk.

In de Duitse media viel eerder deze week te lezen dat Schreuder een kandidaat zou zijn om trainer te worden bij VfB Stuttgart. Samen met Jesse Thorup, die onlangs werd ontslagen bij FC Kopenhagen, zou hij een optie zijn. Het lijkt er voorlopig niet op dat Schreuder Ajax gaat verlaten voor een buitenlands avontuur.

Verwacht jij dat Brian Brobbey tegen RKC Waalwijk wederom tot scoren komt? Zet in en ontvang 2,10 keer je inzet terug als de spits scoort!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.