Geen uitgesproken favoriet voor RB Salzburg - Ajax; wel doelpunten verwacht! (ad)

door Bart Veenstra 12

Bron AS

Geen uitgesproken favoriet voor RB Salzburg - Ajax; wel doelpunten verwacht! (ad)

door Bart Veenstra 12

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax neemt het dinsdagavond tijdens een oefenwedstrijd op tegen Red Bull Salzburg. Een uitgesproken favoriet voor deze vriendschappelijke wedstrijd is er niet bij de bookmakers. Ajax is licht favoriet, al zijn er nauwelijks verschillen.

Wie er ook wint: tegenover een zege van een van de twee clubs staat een mooie odd! Een zege voor Ajax levert je namelijk op. Denk je dat Red Bull Salzburg vleugels krijgt en wint van Ajax? Zet dan in op een zege van de Oostenrijkers en bij een zege van de ploeg van oud-Ajacied Maximilian Wöber ontvang je terug!

De bookmaker verwacht wel dat er gescoord gaat worden in deze wedstrijd. Zo is de odd voor minimaal drie goals in deze wedstrijd , terwijl voor twee goals of minder is.

Ervan uitgaande dat er drie keer gescoord wordt, mikken wij op een 1-2 zege voor Ajax. Denk jij ook dat Ajax met 1-2 wint van Red Bull Salzburg? Zet dan in op een 1-2 zege en ontvang terug bij een 1-2 zege van het elftal van trainer Alfred Schreuder!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.