'Feyenoord wil restant niet in november spelen en eist 0-3 zege'

door Bart Veenstra 315

Bron Het Parool

'Feyenoord wil restant niet in november spelen en eist 0-3 zege'

door Bart Veenstra 315

Bron Het Parool

Laatst geüpdatet

Feyenoord wil het restant van De Klassieker niet in november uitspelen en eist een 0-3 zege op Ajax. Maandagochtend komen de betrokken partijen bij elkaar in Zeist om te bespreken hoe men nu verder om zal moeten gaan met de gestaakte wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord.

Het Parool schrijft dat Feyenoord-directeur Dennis te Kloese aan zal schuiven en 'stevig' zal aandringen op een 0-3 eindstand. 'De directeur van Feyenoord wacht met veel interesse de besluitvorming van het competitiebestuur af. De KNVB (Marianne van Leeuwen), Coöperatie Eerste Divisie (Marc Boele) en Eredivisie CV (Jan de Jong) moeten samen beslissen hoe het verder gaat met met het laatste halfuur tussen Ajax en Feyenoord', schrijft Het Parool.

Zondagavond heeft Feyenoord al 'luid en duidelijk' laten weten dat het wat de Rotterdamse club betreft 'gewoon' 0-3 wordt. Daarnaast is een Rotterdamse terugkeer naar de Johan Cruijff ArenA deze week 'onwenselijk' en is het later dit seizoen het restant uitspelen dat nog veel meer.

Maandag meer duidelijkheid over Klassieker

'Als het competitiebestuur dat wel een prima oplossing zou vinden, komt Feyenoord hoe dan ook in het verweer. Desnoods via de rechter, zeggen bronnen in Rotterdam', schrijft Het Parool. Later op maandag zal meer duidelijk worden over het restant van de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord. De wedstrijd werd na een minuut of 55 definitief gestaakt bij een 0-3 voorsprong voor de Rotterdamse landskampioen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.