'FC Twente maakt komst van Regeer deze week nog bekend'

door Gino Haverkamp 57

Bron Tubantia

'FC Twente maakt komst van Regeer deze week nog bekend'

door Gino Haverkamp 57

Bron Tubantia

Laatst geüpdatet

Youri Regeer wordt deze week nog gepresenteerd bij FC Twente, zo verwacht Leon ten Voorde, FC-Twente-watcher van Tubantia. In de podcast De Ballen Verstand meldt de journalist dat de transfer van de jongeling nagenoeg rond is.

Ten Voorde meldde vorige week reeds dat de overstap van Regeer 'binnen afzienbare tijd' afgerond zou worden. Hoewel het een week later is, verwacht de journalist nog altijd dat de Ajacied snel de overstap naar Enschede zou maken. 'Mijn gevoel heeft mij niet in de steek gelaten', zegt hij. Dat het langer duurt dan verwacht, komt door Ajax. 'Ajax is een best trage klip', knipoogt hij daarbij.

De verslaggever is er erg van overtuigd dat Regeer de eerste zomeraanwist van de landskampioen van 2010 gaat worden. 'Dat is vrijwel zeker. Ik verwacht dat het deze week gecommuniceerd gaat worden. Ze gaan hem kopen.'

Regeer gaat voor kans bij FC Twente

Regeer is dit seizoen een vaste waarde bij Jong Ajax met 26 wedstrijden dit seizoen. Ook kwam hij deze jaargang drie keer in actie nemens het eerste elftal, daar hij dat vorig seizoen ook deed. Onder trainer John Heitinga heeft Regeer, in tegenstelling tot mede-back Jorrel Hato, geen basisplaats veroverd.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.