'Transfer Regeer naar FC Twente kan lastig verhaal worden'

door Bart Veenstra 118

Bron Algemeen Dagblad

'Transfer Regeer naar FC Twente kan lastig verhaal worden'

door Bart Veenstra 118

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

FC Twente ziet in dat het lang geen zekerheid is dat het Youri Regeer kan overnemen van Ajax. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De talentvolle rechtsback annex middenvelder komt in Amsterdam nauwelijks aan spelen toe, maar omdat men in Amsterdam nu te maken krijgt met een nieuwe directeur voetbalzaken is niets zeker.

Regeer staat in de belangstelling van FC Twente, maar een transfer van de Haarlemmer zal 'niet de makkelijkste opgave' worden, zo schrijft de krant. 'Ajax heeft namelijk een nieuwe technisch directeur. Ook is er angst voor de mogelijkheid dat Regeer, die dit seizoen elf minuten in actie kwam bij het eerste elftal, het bij Twente wél goed gaat doen. De angst bij de Amsterdammers is lastig voor technisch directeur Arnold Bruggink, die door wil pakken.'

Forse concurrentie voor Regeer bij Ajax

Bij Ajax heeft Regeer te maken met forse concurrentie. Op de rechtsbackpositie moet hij Devyne Rensch en Jorge Sánchez voor zich dulden. Eerstgenoemde staat wel in de belangstelling van onder meer Arsenal en Liverpool. Op het middenveld heeft men in Amsterdam ook meerdere opties, waardoor Regeer ook op die positie weinig aan spelen toekomt.

Richting het komende seizoen is er bij Ajax nog veel onduidelijk. Zo is het afwachten met welke spelers directeur voetbalzaken Sven Mislintat verder wil. Daarnaast is het nog niet bekend wie er volgend jaar trainer is van de Amsterdamse club. Op dit moment is John Heitinga de trainer, al heeft hij slechts een contract tot het einde van dit seizoen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.