'FC Twente meldde zich vorige maand in Amsterdam voor Regeer'

door NielsOpdam 100

Bron Algemeen Dagblad

'FC Twente meldde zich vorige maand in Amsterdam voor Regeer'

door NielsOpdam 100

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

FC Twente heeft concrete interesse in Youri Regeer, zo schrijft het Algemeen Dagblad woensdagavond. Volgens het medium heeft de club uit Enschede zich vorige maand in Amsterdam gemeld voor de rechtsachter, die ook als middenvelder kan spelen.

'Twente ziet hem daarmee als optie om de door Feyenoord begeerde Ramiz Zerrouki te vervangen. Tot een akkoord kwamen beide clubs, die elkaar in de laatste speelronde nog treffen, tot op heden niet', schrijft het Algemeen Dagblad over de interesse in Regeer.

Als het aan FC Twente ligt, slaat de club een dubbelslag in Amsterdam. 'De subtopper ziet Salah-Eddine de lijn van de tweede seizoenshelft komend seizoen graag doortrekken in Enschede.' Volgens het medium hoopt Anass Salah-Edidine zijn kans te krijgen en te grijpen bij Ajax. 'De verwachting is dat Salah-Eddine in de voorbereiding in elk geval eerst aansluit bij Ajax.'

'Ajax rekent in de zomer weer op Daramy' 

Ook Mohamed Daramy heeft goed nieuws gekregen van Ajax. 'Hij heeft te horen gekregen dat Ajax in de zomer weer op hem rekent.' De Deense aanvaller wordt dit seizoen verhuurd aan FC Kopenhagen. In Denemarken was hij dit seizoen goed voor acht competitiegoals.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.