'Denk dat Regeer bij FC Twente eerste nieuweling wordt voor het nieuwe seizoen'

door Bart Veenstra 117

Bron Tubantia

'Denk dat Regeer bij FC Twente eerste nieuweling wordt voor het nieuwe seizoen'

door Bart Veenstra 117

Bron Tubantia

Laatst geüpdatet

Youri Regeer lijkt toch op weg naar FC Twente. FC Twente-watcher Leon ten Voorde vertelt in de podcast De Ballen Verstand van Tubantia dat de huidig speler van Ajax de eerste versterking voor het nieuwe seizoen moet worden voor de club uit Enschede.

FC Twente meldde zich al eerder bij Ajax voor de negentienjarige Regeer. Bij de Tukkers wordt Regeer, die ook als rechtsback kan spelen, gezien als een mogelijke vervanger van de naar Feyenoord vertrekkende Ramiz Zerrouki. Voor die rol wordt ook Kevin Strootman, nu nog Genoa FC, genoemd.

'Gevoelsmatig denk ik dat FC Twente binnen afzienbare tijd de komst van Youri Regeer kan bekendmaken', zegt Ten Voorde. Eerder leek Ajax nog te wachten het met afstaan van spelers, maar nu lijkt er toch schot in de zaak. 'FC Twente wil hem graag kopen, dus definitief overnemen. Ik denk dat hij de eerste nieuweling wordt voor het nieuwe seizoen.'

Ook sc Heerenveen aast op Regeer

Naast FC Twente heeft ook sc Heerenveen interesse in Regeer, zo bleek vorige week. Regeer, die bij Ajax nog een contract heeft tot de zomer van 2025, debuteerde dit jaar in het eerste elftal van Ajax. Clubs die hem willen overnemen, zullen gezien zijn contractduur een transfersom moeten betalen.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.