Driessen: 'Denk dat transfer Antony deze week rondkomt voor 97 miljoen euro'

door Bart Veenstra 204

Bron Vandaag Inside

Driessen: 'Denk dat transfer Antony deze week rondkomt voor 97 miljoen euro'

door Bart Veenstra 204

Bron Vandaag Inside

Laatst geüpdatet

Valentijn Driessen verwacht dat de transfer van Antony naar Manchester United nog deze week beklonken wordt. De verslaggever van De Telegraaf noemt in het programma Vandaag Inside ook de vermoedelijke transfersom.

Presentator Wilfred Genee vraagt Driessen in het praatprogramma naar het laatste nieuws rondom Antony. 'Ja, woensdag... ik denk dat het deze week al rondkomt', zegt Driessen. 'Ik hoor een bedrag van iets van 97 miljoen euro. Ik denk dat Ajax daar wel mee akkoord zou moeten gaan.'

Dat Manchester United op zoek is naar versterkingen, begrijpt Driessen wel. 'Ze zijn ten einde raad en ik begrijp wel dat Ten Hag nieuwe spelers wil halen. Hij wil én Antony én Gakpo. Hij heeft ook al 135 miljoen euro geboden op Felix (van Atlético Madrid, red.). Dat is zijn budget. En hij wil Frenkie de Jong ook nog altijd halen.'

Laatste week transfermarkt

Het belooft hoe dan ook een spannende laatste week van de transferperiode te worden. Antony vertrekt vermoedelijk bij Ajax en Hakim Ziyech geldt als zijn beoogde opvolger. Ziyech zou gehuurd worden van Chelsea, waarbij Ajax de helft van zijn salaris bij de Londense club gaat betalen. Daarnaast betaalt de Amsterdamse club ook een huursom.

Sportbookies had afgelopen weekeinde tachtig procent van zijn voetbalwedstips juist. Check hier de laatste tips!

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.