Bookmaker verwacht doelpuntrijke zege Ajax op NEC (ad)

door Bart Veenstra 9

Bookmaker verwacht doelpuntrijke zege Ajax op NEC (ad)

door Bart Veenstra 9

Laatst geüpdatet

Ajax is de torenhoge favoriet voor het thuisduel met NEC van zondagmiddag. De Amsterdammers moeten winnen van de bezoekers uit Nijmegen om de titelstrijd in leven te houden en volgens de bookmaker is de kans groot dat dat ook gaat gebeuren. Sterker nog: een doelpuntrijke zege voor Ajax valt niet uit te sluiten.

Eerder dit seizoen kwam Ajax niet voorbij NEC. In Nijmegen eindigde het duel in een 1-1 gelijkspel. Voor een gelijkspel in de Johan Cruijff ArenA staat nu een odd van 7.00, terwijl een zege van Ajax je 'slechts' 1.23 keer je inzet kan opleveren. Voor een overwinning van NEC staat een odd van 12.50.

De bookmaker lijkt niet uit te sluiten dat Ajax tegen NEC minimaal drie keer gaat scoren. De odd voor minimaal drie doelpunten is met 1.80 namelijk niet extreem hoog. Durf je een groter gokje te wagen? Voor minimaal vier doelpunten van Ajax kun je 3.00 keer je inzet terugkrijgen!

Wie gaat er scoren namens Ajax?

Bij Ajax weten meerdere spelers de laatste tijd het net te vinden. Tegen De Graafschap vond bijvoorbeeld Steven Bergwijn eindelijk weer eens het net, terwijl ook Jorge Sánchez en Brian Brobbey hun doelpunten mee konden pikken. Hieronder volgen enkele tips met spelers die weleens zouden kunnen scoren. Zo staat er een odd van 2.12 voor een goal van Brian Brobbey en een odd van liefst 2.90 voor een nieuwe goal van Bergwijn. Let wel: een bet op een doelpuntenmaker vervalt als de desbetreffende speler niet in de basis staat.

Brian Brobbey 2.12
Mohammed Kudus 2.30
Dusan Tadic 3.20
Steven Bergwijn 2.70
Steven Berghuis 2.90
Davy Klaassen 3.00
Kenneth Taylor 5.10

Verwacht jij dat Ajax minimaal drie keer weet te scoren tegen NEC? Zet in en ontvang 1,80 keer je inzet terug bij minimaal drie Amsterdamse doelpunten!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.