Bookmaker verwacht dat Ajax volgende stap zet richting play-offs Europa League (ad)

door Bart Veenstra 15

Bron ad

Bookmaker verwacht dat Ajax volgende stap zet richting play-offs Europa League (ad)

door Bart Veenstra 15

Bron ad

Ajax is de torenhoge favoriet voor het thuisduel met FC Utrecht van zondagmiddag. De wedstrijd is voor de Amsterdammers belangrijk met het oog op het behouden van plek drie, die recht geeft op een plek in de play-offs van de Europa League.

Voor een thuisoverwinning van Ajax op FC Utrecht staat op dit moment . Het toont aan dat Ajax de grote favoriet is voor deze wedstrijd, al zal men in Amsterdam vermoedelijk niet zo zeker zijn van een zege. Immers, vorig seizoen wist FC Utrecht nog te winnen van Ajax in de Johan Cruijff ArenA. Voor een nieuwe zege van FC Utrecht staat dit keer . Een gelijkspel zou je opleveren.

De bookmaker verwacht bovendien dat er zondag meerdere doelpunten gaan vallen. Zo verwacht men bij het wedkantoor dat beide teams waarschijnlijk gaan scoren, gezien voor 'beide teams scoren'. Voor minimaal drie doelpunten in het duel tussen Ajax en FC Utrecht staat . In de afgelopen zomer won Ajax met 0-2 in De Galgenwaard. Denk jij dat Ajax opnieuw met 2-0 wint van FC Utrecht? Zet in en terug bij een 2-0 zege van de Amsterdamse club!

Wie gaat er scoren voor Ajax?

Als er dit seizoen één ding opvalt bij Ajax, is dat er meerdere spelers zijn die doeltreffend kunnen zijn. Zodoende is het de moeite waard om een gokje te wagen Let wel: een bet vervalt als de door jou geselecteerde speler niet in de basis staat.

Naam speler Odd voor doelpunt op willekeurig moment
Brian Brobbey 2.20
Mohammed Kudus 2.20
Dusan Tadic 2.37
Steven Bergwijn 2.37
Davy Klaassen 3.60
Edson Álvarez 5.00
Kenneth Taylor 5.00

Verwacht jij dat Ajax opnieuw met 2-0 wint van FC Utrecht?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.