Bookmaker verwacht dat Ajax ook op bezoek bij sc Heerenveen wint (ad)

door Bart Veenstra 9

Bron ad

Bookmaker verwacht dat Ajax ook op bezoek bij sc Heerenveen wint (ad)

door Bart Veenstra 9

Bron ad

Laatst geüpdatet

Ajax zal zondagmiddag in de strijd om de landstitel ook bij sc Heerenveen moeten winnen. Volgens de bookmaker hoeven de supporters van Ajax zich geen al te grote zorgen hoeven maken. Er wordt namelijk verwacht dat Ajax de wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion gaat winnen.

Zo makkelijk als in enkele afgelopen thuiswedstrijden zal het niet worden, maar een overwinning voor Ajax in Friesland lijkt wel in de lijn der verwachting te liggen. Voor een overwinning van Ajax staat namelijk een odd van 1,44. Een gelijkspel zou je 5,00 keer je inzet kunnen opleveren en een zege voor sc Heerenveen zelfs 6,50. Het moge dus duidelijk zijn wie de favoriet is in Friesland aankomende zondag.

Hoeveel doelpunten vallen er in Friesland?

De bookmaker heeft ook enkele tips gegeven waar je deze week op kunt inzetten. Zo kun je namelijk inzetten op een zege van Ajax en het gegeven dat zowel Mohammed Kudus als Dusan Tadic minimaal twee keer op doel gaan schieten. Als dat allemaal gebeurt en jij zet daar op in, dan kun je 12,00 keer je inzet terugverdienen.

Je kunt ook iets meer op 'safe' spelen en inzetten op het feit dat beide teams gaan scoren. Zie jij dat gebeuren? Zet er dan op in en krijg 1,75 keer je inzet terug als beide teams doel treffen. Verwacht jij over de gehele wedstrijd gezien minimaal drie doelpunten? Zet dan daar op in en krijg 1,53 keer je inzet terug als er minimaal drie doelpunten vallen tijdens de wedstrijd van zondag.

En: wie gaan er scoren zondag? Zie jij Mohammed Kudus wederom zijn doelpuntje meepikken? Dan staat daar een odd van 2,75 tegenover. Of wordt het toch weer eens Steven Bergwijn? Ook voor hem wacht een odd van 2,75. Het kan natuurlijk ook dat Dusan Tadic doel treft. Voor hem wacht een odd van 3,25 voor een goal op elk willekeurig moment.

Verwacht jij dat Ajax zondag wint van sc Heerenveen? Zet in en ontvang 1,44 keer je inzet terug bij een Amsterdamse zege!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.