Rondom Ajax: Kudus uitgeroepen tot 'King of the Match'

door Gino Haverkamp 55

Rondom Ajax: Kudus uitgeroepen tot 'King of the Match'

door Gino Haverkamp 55

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Kudus uitgeroepen tot 'King of the Match'

Mohammed Kudus is door de fans van Ajax uitgeroepen tot man van de wedstrijd, de zogeheten 'King of the Match' tegen sc Heerenveen. De Ghanees was vooral in de eerste helft belangrijk door zijn ploeg vroeg op voorsprong te zetten en door later een assist te geven. Uiteindelijk wonnen de Amsterdammers met 2-4 in Friesland.

Jeugdploeg Ajax wint met 10-0 van sc Heerenveen

Ajax O13 heeft zaterdag enorm uitgehaald tegen de leeftijdsgenoten van sc Heerenveen. Thuis op Sportpark De Toekomst won het hoogste elftal voor voetballers die jonger zijn dan dertien met 10-0. Ook het tweede Ajax O13-elftal deed het prima, met een 3-0 zege op Sparta Rotterdam.

KNVB stelt speeldatum van bekerkraker Feyenoord - Ajax vast

De KNVB heeft de speeldatum van Feyenoord - Ajax officieel vastgesteld, zo brengt de voetbalbond naar buiten via onder andere Twitter. De Klassieker heeft plaats op woensdag 5 april en wordt afgewerkt in de Kuip. De gemeente Rotterdam heeft al laten weten dat er geen uitsupporters mee mogen reizen. Ajax neemt het in de halve finale van het TOTO KNVB Beker-toernooi om 20.00 uur op tegen Feyenoord.

Manschot aangewezen als scheidsrechter tijdens Heerenveen-uit

Jeroen Manschot is aangewezen als scheidsrechter voor sc Heerenveen - Ajax, zo brengt de KNVB naar buiten. Beide ploegen ontmoeten elkaar zondag om 14.30 uur en die ontmoeting moeten de arbiter en zijn team dus in goede banen leiden. Manschot floot vijftien keer eerder een duel van Ajax en deed het dit seizoen twee keer eerder. Tijdens de zeges op bezoek bij Sparta Rotterdam (0-1) en RKC Waalwijk (1-4) hanteerde hij de fluit.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.