Bookmaker verwacht dat Ajax flink gaat scoren tegen De Graafschap (ad)

door Bart Veenstra 21

Bron Ad

Bookmaker verwacht dat Ajax flink gaat scoren tegen De Graafschap (ad)

door Bart Veenstra 21

Bron Ad

Laatst geüpdatet

Ajax is de grote favoriet voor de kwartfinale in de TOTO KNVB Beker tegen De Graafschap. De Amsterdammers gaan donderdagavond op bezoek in Doetinchem, maar een heel spannende wedstrijd wordt het volgens de bookmaker niet. Een ruime overwinning voor Ajax ligt in de lijn der verwachting.

Voor het bereiken van de volgende ronde door Ajax staat een wel heel lage odd klaar: 1,03. En voor het klaren van het klusje op De Vijverberg door Ajax binnen negentig minuten is ook al niet hoog. Een gelijkspel of een zege van De Graafschap zou je met odds van respectievelijk 7,50 of 15,00 meer kunnen opleveren. Voor het bereiken van de volgende ronde door De Graafschap staat een odd van 10,00 te wachten.

Kortom: Ajax is de grote favoriet en om die reden lijken andere odds interessanter. De bookmaker verwacht namelijk dat Ajax aan zijn vertrouwen kan werken in Doetinchem door meerdere doelpunten te gaan maken tegen de nummer dertien van de Keuken Kampioen Divisie. Denk jij dat Ajax minimaal drie keer scoort? Zet dan in en als Ajax er minimaal drie in het mandje legt. Voor vier doelpunten van Ajax is .

Weet Bergwijn eindelijk weer eens te scoren voor Ajax?

Iemand die tegen De Graafschap op zoek zal gaan naar een doelpunt is Steven Bergwijn. De linksbuiten scoorde in november voor het laatst voor Ajax en zodoende kan hij wel een goal gebruiken. Denk jij dat Bergwijn weer eens weet te scoren? Zet dan in en terug als Bergwijn scoort. Iemand die vaak scoort, is Davy Klaassen. Zie jij de middenvelder wederom een doelpuntje meepikken? Daar staat dan tegenover!

Denk jij dat Ajax minimaal drie keer weet te scoren tegen De Graafschap?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.