Bookmaker geeft Ajax weinig kansen om alsnog tweede te worden (ad)

door Bart Veenstra 8

Bron AS

Bookmaker geeft Ajax weinig kansen om alsnog tweede te worden (ad)

door Bart Veenstra 8

Bron AS

Laatst geüpdatet

De bookmaker geeft Ajax aankomende zondag weinig kansen om alsnog tweede te worden. De tweede plaats is belangrijk met het oog op Champions League-voetbal in het komende seizoen. De nummer twee van de Eredivisie gaat namelijk de derde voorronde van de Champions League in.

Ajax kan op dit moment nog tweede, derde en vierde worden. De Amsterdamse club staat nu derde, maar zou bij een zege op FC Twente en een nederlaag van PSV op bezoek bij AZ nog tweede worden. De bookmaker geeft Ajax echter geen grote kans. De odd voor het bereiken van plek twee voor Ajax staat , terwijl die is.

Om tweede te worden, moet Ajax sowieso zelf zien te winnen bij FC Twente. De kans dat dat gaat gebeuren, is volgens de bookmaker wel relatief groot. Voor een zege van Ajax op bezoek bij FC Twente is . Een gelijkspel in Enschede zou je kunnen opleveren, terwijl de odd voor een zege van FC Twente .

Hoe is de situatie in Alkmaar, waar AZ en PSV tegen elkaar spelen? Voor een zege van AZ staat op dit moment , terwijl een zege voor PSV gezien iets waarschijnlijker lijkt. Voor een gelijkspel staat nu

Wie gaat er scoren voor Ajax?

Vorige week bleek maar weer eens dat meerdere spelers bij Ajax een doelpunt kunnen maken. Tegen FC Utrecht bleken Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Davy Klaassen trefzeker. Richting het uitduel met FC Twente zetten wij de odds voor mogelijke doelpuntenmakers van Ajax weer op een rij. Let wel: de speler moet in de basis beginnen, anders vervalt de bet.

Naam speler Odd voor doelpunt op willekeurig moment
Brian Brobbey 2.20
Mohammed Kudus 2.55
Steven Bergwijn 2.90
Steven Berghuis 3.10
Davy Klaassen 3.50
Dusan Tadic 4.00
Kenneth Taylor 5.00
Edson Álvarez 6.40

Denk jij dat Ajax de Eredivisie alsnog eindigt als nummer twee?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.