Blind en Tagliafico in Elftal van de Week

door SJvanveen 7

Blind en Tagliafico in Elftal van de Week

door SJvanveen 7

Laatst geüpdatet

Daley Blind en Nicolás Tagliafico vinden zich maandag terug in het Elftal van de Week van De Telegraaf. Eerstgenoemde presteert goed dit seizoen en staat bijna bovenaan in het klassement voor Voetballer van het Jaar.

Momenteel is die positie toebedeeld aan Calvin Stengs van AZ, de aanvaller behaalde tot nog toe de hoogste cijfers. Maar Blind komt eraan, zo deelt het medium mee. De Ajacied viel tegen FC Groningen op met zijn uitstekende passing van achteruit en dat is De Telegraaf ook opgevallen. Blind krijgt een 7,5 en is daarmee na Michael de Leeuw en samen met andere spelers het individu met het hoogste cijfer.

In totaal verzamelde Blind al 22,5 punten in acht competitiewedstrijden. Met dit aantal staat hij een schamel puntje achter Stengs, de aanvaller van AZ heeft 23,5 punten verzameld. Volgende week heeft Blind weer een kans om hoge ogen te gooien, dan gaat Ajax op bezoek bij ADO Den Haag.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.