Bestel jouw tickets voor de Ajax Vrouwen Klassieker in de ArenA nu!

door NielsOpdam 21

Bestel jouw tickets voor de Ajax Vrouwen Klassieker in de ArenA nu!

door NielsOpdam 21

Laatst geüpdatet

De Ajax Vrouwen spelen op zaterdag 4 maart voor de allereerste keer de Klassieker in de Johan Cruijff ArenA. Het duel met het vrouwenelftal van Feyenoord begint om 16.30 uur. Wil jij aanwezig zijn bij deze bijzondere wedstrijd? Bestel dan je kaarten, die voor 7,50 euro per stuk te koop zijn, in de Ajax Ticketshop!

Ajax noemt de allereerste Klassieker in de Johan Cruijff ArenA een bijzonder moment 'voor het team, de staf en iedereen die het vrouwenvoetbal een warm hart toedraagt'. Jij kunt het duel met de Feyenoord Vrouwen bezoeken met je familieleden, vrienden of zelfs met je hele team! Eventuele grote groepsaanvragen zijn dus ook mogelijk. Daarnaast valt de wedstrijd ook nog eens in de voorjaarsvakantie van de regio Noord en Midden.

Je kunt jouw kaarten bestellen in de Ajax Ticketshop door hier te klikken. Als je tickets wil kopen, dan heb je geen Ajax Club Card nodig. Alle kaarten kosten maar 7,50 euro per stuk! Tijdens de allereerste Klassieker in de Johan Cruijff ArenA is er verder ook een leuk stadionprogramma. Er zijn namelijk optredens van Emma Heesters, Ruben Annink en Sophie Straat! Wil je dit unieke moment in de ArenA niet missen? Bestel dan nu jouw tickets hier!

Bestel nu jouw tickets voor de allereerste Vrouwen Klassieker in de Johan Cruijff ArenA!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.