Bergwijn teleurgesteld: 'Gewoon een kutresultaat'

door Brent Tomassen 83

Bron ESPN

Bergwijn teleurgesteld: 'Gewoon een kutresultaat'

door Brent Tomassen 83

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Steven Bergwijn baalt stevig van de nederlaag van Ajax in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De buitenspeler was zelf verantwoordelijk voor de openingstreffer, maar kon niet voorkomen dat PSV er met de eerste prijs van het seizoen vandoor ging. 'We gaan morgen de beelden bekijken en we gaan eraan werken'.

'Gewoon een kutresultaat', opent Bergwijn tegenover ESPN. 'Ik voelde geen extra spanning voor deze wedstrijd. Ik had vooral zin om deze wedstrijd te spelen. Om überhaupt weer te spelen', vertelt de aanvaller over het weerzien met zijn oude ploeg PSV.

De linksbuiten beschrijft vervolgens zijn goal. 'Ik kreeg de bal van Owen (Wijndal, red.) en hij ging er weer omheen. Ik dacht: gewoon naar binnen en uithalen. Ik train er veel op en hij zat er lekker in. We begonnen sterk, alleen we hebben vooraf besproken om goed de ballen eruit te halen. Maar dat is voetbal, daar leren we van. We gaan morgen de beelden bekijken en we gaan eraan werken.'

Steven Bergwijn kwam deze zomer voor 31,25 miljoen euro over van Tottenham Hotspur en maakte tegen zijn oude club PSV zijn officiële debuut in het eerste elftal van de Amsterdammers. Eerder speelde de creatieveling van 2005 tot 2011 in de jeugd bij zijn huidige werkgever.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.