Babel: 'Als ik terug mag keren, doe ik dat'

door Koen Weijland 46

Babel: 'Als ik terug mag keren, doe ik dat'

door Koen Weijland 46

Laatst geüpdatet

Ryan Babel zou maar wat graag voor een tweede keer terugkeren bij Ajax. De aanvaller, misschien wel aangemoedigd door de rentree van Johnny Heitinga, laat donderdag via zijn Instagramaccount weten maar wat graag voor een derde periode als Ajacied te gaan.

'Als ik in de toekomst weer terug "mag" keren, dan doe ik dat met alle plezier', schrijft de geboren Amsterdammer. Babel begon zijn loopbaan bij Ajax en zou de club in 2007 na 73 wedstrijden en veertien doelpunten verlaten voor een avontuur bij FC Liverpool. Na een kort verblijf bij het Duitse Hoffenheim keerde de ras-Ajacied in 2012 terug om Ajax vervolgens aan de 32e landstitel te helpen.

Na een jaar onder de vleugels van Frank de Boer zette de man met het karakteristieke heupschot zijn loopbaan voort bij het Turkse Kasimpasa. Momenteel wordt topclub Besiktas uit Istanbul nadrukkelijk in verband gebracht met de spits, die zelf dus wel oren zou hebben naar een tweede terugkeer bij Ajax. Donderdag werd officieel bekend dat Heitinga na een afwezigheid van zeven jaar het Ajax-shirt weer zal aantrekken.

 

Als ik in de toekomst weer terug " mag " keren dan doe ik dat met alle plezier ❌❌❌ //

Een foto die is geplaatst door Ryan Babel (@ryanbabel) op

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties