'Antony vindt vraagprijs van 80 miljoen euro buitenproportioneel'

door Bart Veenstra 689

Bron De Telegraaf

'Antony vindt vraagprijs van 80 miljoen euro buitenproportioneel'

door Bart Veenstra 689

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Antony vindt dat Ajax een te hoge vraagprijs voor hem hanteert. De Amsterdamse club verlangt tachtig miljoen euro voor de Braziliaanse aanvaller, die dat zelf 'buitenproportioneel' zou vinden, zo schrijft De Telegraaf maandagmiddag.

De krant schrijft dat vanuit Brazilië al de eerste geluiden klinken dat Antony graag een transfer wil maken en dat de aanvaller de vraagprijs van tachtig miljoen euro buitenproportioneel vindt.

Onder meer Manchester United zou Antony graag willen inlijven, al zou de Engelse club vooralsnog niet verder willen dan een kleine vijftig miljoen euro. Ajax verlangt meer voor Antony, die in Amsterdam nog tot de zomer van 2025 vastligt. Omdat Antony beschikt over een langdurig contract kan hij door Ajax eenvoudig aan zijn contract worden gehouden.

Er is echter wel een grote 'maar' in het verhaal. De Telegraaf wijst erop dat een speler op een gegeven moment gefrustreerd kan raken. In het verleden ging Davinson Sánchez zelfs zo ver dat hij ging muiten. Het leverde hem een transfer naar Tottenham Hotspur op.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties