'Ajax wil er snel uitkomen met Misehouy, club moet haast maken met komst toptalent Martínez (17)'

door Timo Suur 197

Bron Voetbal International

'Ajax wil er snel uitkomen met Misehouy, club moet haast maken met komst toptalent Martínez (17)'

door Timo Suur 197

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Ajax wil er op korte termijn uitkomen met Gabriël Misehouy over een contractverlenging, zo meldt Voetbal International zaterdag. De jongeling staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester City, maar hij wil niets anders dan slagen in Amsterdam. Daarnaast moet Ajax haast maken met de komst van het Venezolaanse toptalent David Martínez (17).

Binnen Ajax wordt er gehoopt dat ze Misehouy in Amsterdam kunnen houden, ondanks de serieuze interesse van Manchester City. Het toptalent wil zelf heel graag slagen in Amsterdam. 'Hoewel Manchester City aan hem trekt, ligt het in de lijn der verwachting dat Ajax er op korte termijn met hem uit zal willen komen', zo wordt er geschreven.

Misehouy is vastberaden om door te breken bij Ajax, maar in tegenstelling tot leeftijdsgenoten Silvano Vos en Amourricho Van Axel Dongen trainde hij onder Maurice Steijn amper mee bij de hoofdmacht. Misehouy is dit seizoen één van de weinige lichtpuntjes bij Jong Ajax.

'Ajax moet haast maken met komst David Martínez'

Ajax was een aantal maanden geleden nadrukkelijk in de markt voor de zeventienjarige Martínez uit Venezuela en hij leek onderweg te zijn naar Amsterdam. Ajax heeft al enige tijd een akkoord met Monagas SC over de transfer, maar na het ontslag van directeur voetbalzaken Sven Mislintat zit er geen schot meer in de zaak. 'Momenteel neemt niemand bij Ajax er een beslissing over en daardoor kan Martínez nog steeds worden weggekaapt door andere clubs. Wil Ajax Martínez inlijven, dan zal er haast gemaakt moeten worden.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.