'Ajax verwacht dat gestaakte wedstrijd tegen Feyenoord wordt uitgespeeld'

door Bart Veenstra 92

Bron Het Parool

'Ajax verwacht dat gestaakte wedstrijd tegen Feyenoord wordt uitgespeeld'

door Bart Veenstra 92

Bron Het Parool

Laatst geüpdatet

Ajax verwacht dat het gestaakte competitieduel met Feyenoord wordt uitgespeeld, zo schrijft Het Parool. De Amsterdamse club wijst naar een duel van eerder dit seizoen tussen Willem II en NAC Breda in de Keuken Kampioen Divisie. Die ontmoeting werd bij een 0-3 stand na vijftig minuten gestaakt, waarna het restant twee dagen later zonder publiek werd uitgespeeld.

Net als Willem II stond Ajax met 0-3 achter toen de wedstrijd werd gestaakt. Dit gebeurde nadat er voor de tweede keer tijdens de wedstrijd door supporters vuurwerk op het veld werd gegooid. De KNVB wil het liefst maandag beslissen wat er met restant van De Klassieker moet gebeuren.

Druk programma Ajax en Feyenoord

Op dit moment lijkt het bijna onmogelijk om het restant snel uit te spelen. Ajax speelt aankomende woensdag namelijk een inhaalwedstrijd tegen FC Volendam, waarna zowel Ajax als Feyenoord in de weken daarna midweeks vaak Europese verplichtingen hebben.

Feyenoord voelt er weinig voor om het restant van de wedstrijd pas in november uit te spelen. De Rotterdammers eisen dan ook dat de tussenstand van 0-3 de eindstand wordt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.