Fans van FC Volendam gewoon mee naar de Johan Cruijff ArenA woensdagavond

door Roemer Smid 48

Bron De Telegraaf

Fans van FC Volendam gewoon mee naar de Johan Cruijff ArenA woensdagavond

door Roemer Smid 48

Bron De Telegraaf

FC Volendam heeft 400 kaartjes verkocht voor de uitwedstrijd tegen Ajax woensdagavond, zo meldt de woordvoerder van de Volendamse club tegen De Telegraaf. Het is de vraag of er überhaupt supporters aanwezig mogen zijn bij het competitieduel. De Klassieker werd zondag na een uur gestaakt omdat de harde kern van Ajax, tot twee keer toe, fakkels op het veld gooide. Ajax stond op dat moment met 0-3 achter.

'We hebben 400 kaartjes verkocht en daar is op dit moment nog niks in veranderd. We wachten verder af wat Ajax gaat doen. We zijn woensdag te gast en horen het wel', aldus de woordvoerder van Volendam in een officieel statement.

Het is de vraag wat de sancties worden voor Ajax na het wangedrag van de harde kern tegen Feyenoord. De kans bestaat dat er helemaal geen supporters welkom zijn in de Johan Cruijff ArenA tegen Volendam. Nadat de wedstrijd van zondag was gestaakt probeerden hooligans ook nog de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA binnen te dringen.

Feyenoord heeft inmiddels aangegeven uit te gaan van een 0-3 zege. De Rotterdamse club weigert het laatste halfuur van het duel in november te spelen. Maandag komt uitsluitsel over het restant van De Klassieker.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.